Zijn uw werknemers herkenbaar voor de buitenwereld?

Werkkleding bij Masterwork Drachten

Werkkleding in alle vormen en geschikt voor de meest uiteenlopende beroepen

Werkkleding is niet zozeer bedoeld als bescherming van uw personeel, maar voor de bescherming van het bedrijfsproces. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan schone kleding als uw werknemers met voedsel moet werken. Of aan katoenen laboratoriumjassen bij laboratoriumwerk. Onze bedrijfskleding is gemaakt door de beste fabrikanten ter wereld en voldoet aan de meest recente eisen. Bescherm uw bedrijfsproces en laat uw werknemers de juiste werkkleding dragen.Werkkleding

Waarom zou ik werkkleding aanschaffen bij Masterwork?

Vaak zijn hygiëne en veiligheid de belangrijkste redenen voor het dragen van werkkleding. Andere redenen kunnen wetgeving en bedrijfsimago zijn. Wilt u advies over werkkleding in uw branche? Laat het ons dan weten. Wij hebben werkkleding voor bedrijven werkzaam in branches zoals in de industrie, bouw, zorg, offshore, brandweer, bewaking en dienstverlening. Tevens hebben wij ook representatieve bedrijfskleding in ons assortiment.

Masterwork heeft een groot aanbod aan kleding van verschillende merken. Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Al helemaal als u onderling de merken gaat vergelijken. Masterwork geeft u advies welke kleding in welke branche het beste past.

U kunt van te voren alvast nadenken welke functie uw werkkleding moet bekleden en welke stof het moet zijn. Als u vanuit uw branche al weet aan welke eisen de kleding moet voldoen, dan kunnen wij u adviseren welke kleding het best bij uw bedrijf past.

Werkkleding op maat

Heeft u personeel op de werkvloer en komen er geregeld klanten langs? Wilt u uw werkkleding overeen laten komen met uw bedrijfsidentiteit en uw imago? Laat uw werkkleding dan maken op maat.

Bij Masterwork is het mogelijk om de werkkleding te laten bedrukken met uw logo, of met uw slogan. Wij maken de werkkleding volledig naar uw wens. We laten dan uw werkkleding bij ons in de drukkerij bedrukken, zodat deze afgestemd is op uw bedrijfsidentiteit.
 

T: 0512-541440      

Signaalkleding

Offerte aanvragen?

MasterworkMasterwork
Masterwork