Zijn uw werknemers herkenbaar voor de buitenwereld?

Maatwerkkleding bij Masterwork Drachten

Bedrijfskleding dat voldoet aan al uw wensen

Heeft u speciale wensen met betrekking tot kleding? Wij kunnen voor u op maat custom-made kleding leveren passend naar uw smaak en huisstijl. Dit betekent niet alleen dat wij een passend kledingstuk bezorgen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Evenals uw personeel, aangezien zij deze kleding gaan dragen.

Vanaf 100 stuks is het mogelijk om een eigen ontwerp en kleurstelling te produceren. Geef uw personeel een professionele uitstraling met de maatwerk bedrijfskleding van Masterwork. Onze bedrijfskleding is gemaakt door de beste fabrikanten ter wereld en voldoet aan de meest recente eisen.

Maatwerk Een offerte aanvragen

Bedrijfskleding op maat begint bij een gesprek waarin u uw wensen bij ons neer kunt leggen. De kleding moet namelijk passen bij uw smaak en huisstijl die uw bedrijfsidentiteit representeert. Wilt u uw logo, bedrijfsnaam of slogan op de kleding bedrukt hebben? In onze eigen drukkerij bedrukken wij de bedrijfskleding. Hierdoor is er veel mogelijk. Tevens staan wij altijd open voor andere wensen zoals een eigen ontwerp en/of kleurstelling.


Wij gaan graag het gesprek aan met u. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemenmet ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ook altijd een afspraak inplannen om vrijblijvend te bespreken wat wij u aan kunnen bieden.

 

Benieuwd naar wat onze maatwerkkleding voor u kan betekenen?

Plan hier vrijblijvend een afspraak in, wij nemen spoedig contact met u op.

 

T: 0512-541440      

Maatwerkkleding

Offerte aanvragen?

MasterworkMasterwork
Masterwork