Zijn uw werknemers herkenbaar voor de buitenwereld?

Beschermkleding bij Masterwork Drachten

Beschermkleding Beschermkleding in alle vormen en geschikt voor de meest uiteenlopende beroepen

Beschermkleding is bedoeld om uw werknemers te beschermen. Masterwork levert oplossingen voor het optimaliseren van de arbeidsomstandigheden, het welzijn én de gezondheid van medewerkers op de werkplek. We hebben grote keuze aan merken, materialen, modellen en accessoires voor werkelijk alle toepassingen. Zo leveren wij 12.000 artikelen voor persoonlijke bescherming. Zowel voor dames als heren, voor ieder wat wils!

 

Comfortabele kleding voor de beste bescherming

Het is belangrijk dat uw werknemers de handelingen waarvoor ze in dienst zijn nog goed uit kunnen voeren, ondanks het dragen van beschermkleding. Daarom vinden wij het belangrijk dat de kleding die wij verkopen zeer comfortabel is. Kwaliteit en comfort is waar Masterwork voor staat. Onze bedrijfskleding is gemaakt door de beste fabrikanten ter wereld en voldoet aan de meest recente eisen. Kies ervoor om uw personeel zo veilig mogelijk te laten werken met de beschermkleding van Masterwork.

Beschermkleding op maat

Heeft u personeel op de werkvloer en komen er geregeld klanten langs? Wilt u uw beschermkleding overeen laten komen met uw bedrijfsidentiteit en uw imago? Laat uw beschermkleding dan maken op maat. Samen werken wij aan herkenbaarheid, en creëren we meerwaarde voor uw bedrijf.

Bij Masterwork is het mogelijk om de beschermkleding te laten bedrukken met uw logo, of met uw slogan. We laten dan uw beschermkleding bij ons in de drukkerij bedrukken, wij doen dit volledig naar uw wens.

T: 0512-541440      

Signaalkleding

Offerte aanvragen?

MasterworkMasterwork
Masterwork